REMOVE FROM LIST

Are you sure you want to remove from this list?

EDIT LIST
DELETE LIST

Are you sure you want to delete this list?

Prompt

Cancel Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Are you sure want to cancel your booking ?
Cancel Booking
Share Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Hungry Couplee

Hungry Couplee

jakarta, Indonesia

  • 71
    Reviews
Favorites
0
Want to go
0
liked photos
Hungry Couplee doesn't have any liked dish yet
71 Reviews
ShuShu
1 week ago
Udah lama pengen cobain, baru kesampean. Pesen yang orginal matcha+cheese, enak ini, matchanya berasa, after taste nya masih beraasa wangi matcha di leher, cheese nya jg kentel, enak dan gak bikin eneg! Bikin nagih deh inii
.
#hungrycouplee
Diagon Alley
April 30, 2019 at 23:59
Lagi hits banget yah boba2 dan brown sugar ini. Kita coba in yang ini, brown sugar milk.
Menurut kita rasa nya kurang menyatu, padahal udah kita kocok2 sampe rata, ini susu nya berasa bangettt, brown sugar nya kurang berasa, yang bikin manis dan ada rasanya kalo boba nya di gigit. Penyajiannya cepet walaupun ruameee.
.
#hungrycouplee
Bakmie Bakar Bodud'z
April 28, 2019 at 20:22
Unik sih ini, baru denger bakmi di bakar, hehe sebenernya udah pernah coba yang bakmi nya pas di bazaar, ini bakmi dan bihunnya di rebus dulu seperti biasa, baru di bakar. Jd pas di makan rasanya sama sih kayak mie dan bihun ayam pada umumnya, tp jd ada aroma dibakar nya gitu. Ini pesen yang special jd ada udang pedesnya. Porrsi nya juga cukup banyak.
Pangsit rebus nya isi nya pdet dan gurih, kuah nya hrus tambahin lada biar makin mantep.
.
#hungrycouplee
load more reviews
299 Photos
load more photos
ADD TO LISTS
Sorry,we are not able to process your list.
Bistronomy
  • Want to go
  • Save for later
  • My Best EATJKT2015
+Create new list
Submit
wait

Sign in to Qraved

Forgot your password?
Qraved Logo

Don't have an account yet? Join Now

By signing in, I acknowledge and agree to Qraved Terms and Privacy Policy.

Skip sign in

Thank you for signing up, we are glad to have you with us in this journey


Reset Password

Back