REMOVE FROM LIST

Are you sure you want to remove from this list?

EDIT LIST
DELETE LIST

Are you sure you want to delete this list?

Prompt

Cancel Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Are you sure want to cancel your booking ?
Cancel Booking
Share Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Hafidz Dewantoro

Hafidz Dewantoro

jakarta, Indonesia

  • 1
    Restaurant
  • 21
    Reviews
Favorites
1
Want to go
0
My EATJKT
0
liked photos
Hafidz Dewantoro doesn't have any liked dish yet
21 Reviews
Tako Suki
March 25, 2019 at 21:00
Waw pertama makan disini ke CCM... rasanya enak katanya kuahnya si bisa refill lg tp gatau deh saya udh kekenyangan jd ga minta refill hahaha... yg pasti kuahnya bisa 2 dan lebih banyak porsinya dari pada Raa***
Hachi Grill
March 09, 2019 at 07:45
abis dr planet hollywood nyari restaurant terdekat eh ketemu ini... waiting list sih tp ga lama2 bgt masih masuk akal. menurut saya disini dagingnya tuh kaya high quality dan bebas ambil sendiri, ada 2 tempat dipisah untuk yg shabu & grill (utk ambil dagingnya) ada kimchi juga, ambience nya juga bagus
Kopi Nako
March 09, 2019 at 07:36
Dari luar aja udah bagus nih tempatnya buat yg suka foto2 di dalem juga ga kalah bagus. Banyak spot foto, ada ruangan yg ber AC dan tidak. Saya pesan kopi yg pandan + coconut gtu lupa namanya rasanya kaya makanan tradisional kek kue putu gimana gtu wkwkwk tp enak sih menurut saya (preference org beda2 ye)
load more reviews
152 Photos
load more photos
ADD TO LISTS
Sorry,we are not able to process your list.
Bistronomy
  • Want to go
  • Save for later
  • My Best EATJKT2015
+Create new list
Submit
wait

Sign in to Qraved

Forgot your password?
Qraved Logo

Don't have an account yet? Join Now

By signing in, I acknowledge and agree to Qraved Terms and Privacy Policy.

Skip sign in

Thank you for signing up, we are glad to have you with us in this journey


Reset Password

Back