REMOVE FROM LIST

Are you sure you want to remove from this list?

EDIT LIST
DELETE LIST

Are you sure you want to delete this list?

Prompt

Cancel Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Are you sure want to cancel your booking ?
Cancel Booking
Share Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Viky Antono

Viky Antono

jakarta, Indonesia

  • 2
    Restaurants
  • 95
    Reviews
Favorites
2
Want to go
1
My EATJKT
0
Been There
25
liked photos
Viky Antono doesn't have any liked dish yet
95 Reviews
Ta Wan
1 week ago
restoran chinese yang udah banyak cabangnya dan sudah terkenal karena rasanya. Walaupun lumayan pricey tapi worth sih. Kayak kebanyakan restoran Chinese lainnya, menu yang ada tuh banyak banget, tapi favorit gue sapi lada hitam.
Ikkudo Ichi
April 15, 2019 at 10:32
Alternatif tempat ramen kalo lagi ngidam di sekitaran Thamrin, overall oke, tapi kalo jam makan siang selalu rame, siap siap antre aja Cobain Buta Signaturenya sama Pork Bunnya kalo lagi bosen sama ramen
QQ Kopitiam
April 15, 2019 at 10:30
QQ Kopitiam di Plaza Indonesia ini kalo lunch selalu rame, mungkin karna termasuk yang affordable disini kali ya Nyobain Kwetiaunya, tidak ada yang istimewa, porsinya juga sedikit
load more reviews
150 Photos
load more photos
ADD TO LISTS
Sorry,we are not able to process your list.
Bistronomy
  • Want to go
  • Save for later
  • My Best EATJKT2015
+Create new list
Submit
wait

Sign in to Qraved

Forgot your password?
Qraved Logo

Don't have an account yet? Join Now

By signing in, I acknowledge and agree to Qraved Terms and Privacy Policy.

Skip sign in

Thank you for signing up, we are glad to have you with us in this journey


Reset Password

Back