from 9 ratings
4
SHARE
SAVE TO LIST
FAVORITE

Bogor Cafe - Reviews

4
Bogor Cafe 4
9 reviews
  • Bogor Cafe
    4
    - Chandra Wijaya 2945 REVIEWS
    Pilihan kedua, ada pun Borobudur Hotel yang bisa kamu kunjungi nanti. Setelah itu langkahkan kaki ke Bogor Cafe dan temukan aneka acara Easter yang menarik. Selain paket Easter Sunday Brunch dengan pilihan menu yang luar biasa nikmat, ada juga games untuk anak-anak bertema Easter Egg Hunt yang akan bikin si kecil kegirangan!
    •  Bogor Cafe Chandra Wijaya 616927
      https://m.qraved.co/jakarta/ https://m.qraved.co/image/no_image.jpg https://m.qraved.co/image/no_image.jpg 3139 jakarta/  January 26, 2018 at 11:47  0  0
      uploaded a new photo for 0 Review - 0 Photo January 26, 2018 at 11:47
      0 0 0
    Comment
    SaveCancel
    21 Februari 2014

    Edit
  • Bogor Cafe
    4
    - Sintya Winarsih 1743 REVIEWS
    Last but not least ada sop buntut yang tersedia di Bogor Cafe, Hotel Borobudur. Resto yang ada di hotel ini memang terkenal banget sama sop buntutnya yang memiliki daging yang empuk dan kuah yang super segar. Tidak heran kalau sop buntut yang ada di sini sangat legendaris di kalangan pecinta kuliner. So, jangan sampai lupa untuk mampir ke sini dan coba menu sop buntut kelas bintang lima ya!
    •  Bogor Cafe Sintya Winarsih 612543
      https://m.qraved.co/jakarta/bogor-cafe-pasar-baru https://m.qraved.co/image/no_image.jpg https://m.qraved.co/image/no_image.jpg Bogor Cafe 3139 jakarta/bogor-cafe-pasar-baru  January 26, 2018 at 11:34  0  1743
      Sintya Winarsih uploaded a new photo for Bogor Cafe 1743 Review - 1798 Photo January 26, 2018 at 11:34
      0 0 0
    Comment
    SaveCancel
    21 Februari 2014

    Edit
  • Bogor Cafe
    4
    - Puspita Yuniastuti 2658 REVIEWS
    Tanggal 24 November ini kamu juga bisa mengisinya dengan pergi ke Bogor Cafe di Borobudur Hotel. Roasted Turkey dengan Cranberry Sauce dan Caramelized Onion Jam, kemudian ada juga Chicken Tettrazini, Manhattan Clam Chowder dan Pecan Pie yang bakal bikin perayaan Thanksgiving kamu memorable. Info lebih lanjut kamu bisa hubungi ke nomor 021 3805555 ya!
    •  Bogor Cafe Puspita Yuniastuti 610732
      https://m.qraved.co/jakarta/bogor-cafe-pasar-baru https://m.qraved.co/image/no_image.jpg https://m.qraved.co/image/no_image.jpg Bogor Cafe 3139 jakarta/bogor-cafe-pasar-baru  January 26, 2018 at 11:28  0  2658
      Puspita Yuniastuti uploaded a new photo for Bogor Cafe 2658 Review - 2883 Photo January 26, 2018 at 11:28
      0 0 0
    Comment
    SaveCancel
    21 Februari 2014

    Edit
  • Bogor Cafe
    4
    - Margareth Stella 1404 REVIEWS
    Semua bagian daging sapi emang enak banget buat dimakan, termasuk buntut nya! Daging nya berasa gurih banget, lebih enak dari bagian yang lain. Kalo lagi bingung nyari di mana yang enak, nggak usah pusing-pusing. Segera meluncur ke Bogor Cafe, restoran bikinan Hotel Borobudur yang sop buntut nya legendaris banget. BOMB!
    •  Bogor Cafe Margareth Stella 592608
      https://m.qraved.co/jakarta/bogor-cafe-pasar-baru https://m.qraved.co/image/no_image.jpg https://m.qraved.co/image/no_image.jpg Bogor Cafe 3139 jakarta/bogor-cafe-pasar-baru  January 26, 2018 at 08:55  0  1404
      Margareth Stella uploaded a new photo for Bogor Cafe 1404 Review - 1698 Photo January 26, 2018 at 08:55
      0 0 0
    Comment
    SaveCancel
    21 Februari 2014

    Edit
  • Bogor Cafe
    3
    - Wayne Watts 1 REVIEW
    Wanted to find a place that had a good Thanksgiving dinner as this was my 3rd Thanksgiving here in Jakarta and the 2 previous outings sucked. After looking at the many options out there, this place sounded good so I opted to give it a try. Unfortunately, I was again very disappointed. The turkey was over cooked and dry. The stuffing, if you could call it that, was horrible. Creamed peas completely wrong. Mashed potatoes and sweet potatoes were ok. No cranberry sauce but they had a very liquidy cranberry something that didn't work. I said in the title, not too bad, because the rest of the buffet was huge, had many options and some of it was quite good. Unfortunately, that's not what I went there for but got my fill of some good food anyway. It's not as good as the buffet at Shangri La. It was also quite expensive in my opinion for what you got. I ordered a bottle of wine and it took the staff 20 minutes to bring it to us, the waitress forgot the bottle opener, 5 minutes later came back with it, then couldn't use it, then got a waiter to help her, then after all that, he didn't pour a sample to taste first.....just poured a glass LOL. Hopefully I can find a better place that knows how to make a real Thanksgiving dinner that's prepared correctly next year.
    Comment
    SaveCancel
    21 Februari 2014

    Edit
Online reservation is not available for this outlet. please contact them directly for more information.
Phone Number
021 3805555
Opening Hours
  • Mon - Sun 00:00 - 00:00
EATJKT - Pre - During
close
EATJKT - Pre - During
close
ADD TO LISTS
Sorry,we are not able to process your list.
Bistronomy
  • Want to go
  • Save for later
  • My Best EATJKT2015
+Create new list
Submit
wait

Sign in to Qraved

Forgot your password?
Qraved Logo

Don't have an account yet? Join Now

By signing in, I acknowledge and agree to Qraved Terms and Privacy Policy.

Skip sign in

Thank you for signing up, we are glad to have you with us in this journey


Reset Password

Back